TRGOVINE VIŠE NEĆE RADITI NEDJELJOM I BLAGDANIMA

… i naš se trud isplatio.

Obavještavamo sve mještane Općine Velika Kopanica da od ove nedjelje 14. listopada 2018. godine, kao i za vrijeme blagdana, trgovine, pekarnice i pokretne trgovine na području naše Općine NEĆE RADITI.
Ovim putem se moramo zahvaliti svim vlasnicima trgovačkih lanaca na razumijevanju jer će našim mještankama, a njihovim djelatnicama neradna nedjelja i blagdani puno značiti.

Veliko hvala.

 

Ivan Meteš, općinski načelnik

Opširnije →
0

Privremeno zatvaranje nerazvrstane ceste u naselju Velika Kopanica – dio ulice Vladimira Nazora

Općina Velika Kopanica obavještava sve mještane da će od 2. listopada 2018.g. (utorak) od 7,00 sati pa sve do završetka radova (predviđeni rok trajanja izvođenja radova je 40 dana od dana uvođenja u posao) biti privremeno zatvarana nerazvrstana cesta u naselju Velika Kopanica (od autoškole Čupo do zgrade Općine) zbog izgradnje prometnice i nogostupa s oborinskom odvodnjom na tom dijelu ulice Vladimira Nazora.

Obilazni smjer iz pravca ulice Ivana Filipovića je skretanje kod trgovine NTL i onda dalje u ulicu Vladimira ...

Opširnije →
0

Kontrola plodnosti tla na poljoprivrednim gospodarstvima

Općina Velika Kopanica i ove godine je potpisala sporazum o provedbi Projekta “Kontrola plodnosti tla na poljoprivrednim gospodarstvima” u suradnji s Brodsko-posavskom županijom i Regionalnim centrom za biotehnička istraživanja i razvoj Brodsko-posavske županije. Od ukupne cijene postupka, krajnji korisnici usluge, odnosno poljoprivredna gospodarstva, plaćaju samo 20% ili 78,00 kn po uzorku, dok ostatak snose Brodsko-posavska županija ( 50% ili 195,00 kn po uzorku ) i Općina Velika Kopanica ( 30% ili 117,00 kn po uzorku ).

Projekt obuhvaća slijedeće poslove:

  • osnovnu kemijsku ...
Opširnije →
0

Obilježavanje Dana policije PU Brodsko-posavske

Policijska uprava Brodsko-posavske županije u suradnji s Općinom Velika Kopanica organizira dana 25. rujna 2018.godine (utorak) svečanost obilježavanja blagdana Sv. Mihovila zaštitnika policije na parkiralištu pokraj zgrade Općine Velika Kopanica, Vladimira Nazora 1, Velika Kopanica.

Obilježavanje Dana policije započinje u 10,30 sati polaganjem vijenaca ispred spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u Velikoj Kopanici (spomenik ispred zgrade Općine).

Od 11,00 do 11,30 sati predviđeno je razgledavanje policijske opreme, tehnike i vozila za sve prisutne.

Zatim od 11,30 do 12,00 sati održati će se pokazna ...

Opširnije →
0

Obavijest – izmuljivanje odvodnih kanala u dijelu naselja Velika Kopanica

Ovih dana je Općina Velika Kopanica započela s izmuljivanjem odvodnih kanala ispred kuća u naselju Velika Kopanica u dijelu ulice Ivana Filipovića (od kbr.1 do kbr.53 i od kbr.2 do kbr.56) te u ulici Lađanik, a sve kako bi se omogućio nesmetan protok i odvodnja oborinskih voda. Iz tih razloga zamoljavamo vlasnike kuća ispred kojih se je vršilo izmuljivanje da izvrše čišćenje i otklanjanje nečistoća (blato, zemlja…) iz betonskih cijevi (ćuprija) kako bi oborinske vode mogle imate neometan protok i ...

Opširnije →
0

37. Ižimača u Beravcima

U nedjelju 9.rujna 2018.g. u etno parku u Beravcima biti će održana 37. folklorna manifestacija i smotra starih običaja “Ižimača” u organizaciji KUD-a “Ivan Goran Kovačić” iz Beravaca i pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture RH. Program počinje u 14,30 sati povorkom sudionika kroz selo koji će zatim zaplesati zajedničko kolo u etno parku i prikazati rad “Ižimače” i kušanje mošta. U 16,00 sati uslijedit će nastupi folklornih skupina, proglašenje najljepše cure, snaše i momka te najljepše uređenog prozora. Po završetku službenog dijela ...

Opširnije →
0

Podjela udžbenika za učenike osnovnih škola s područja Općine Velika Kopanica

Obavještavamo roditelje i učenike da će se dana 29.kolovoza 2018.g. (srijeda) u prostorijama Društvenog doma u Velikoj Kopanici (kino-sala) vršiti podjela udžbenika za učenike osnovnih škola s područja Općine Velika Kopanica prema slijedećem rasporedu:

  • od 9,00 do 11,30 sati – za učenike od prvog do četvrtog razreda,
  • od 11,30 do 12,00 sati – pauza,
  • od 12,00 do 14,30 sati – za učenike od petog do osmog razreda.

Napominjemo roditelje ili staratelje da se prilikom preuzimanja udžbenika izjasne koji strani jezik dijete (učenik) uči kako ...

Opširnije →
0
Page 1 of 18 12345...»