Sakupljanje ambalaže od sredstava za zaštitu bilja

OBAVIJEST POLJOPRIVREDNIM PROIZVOĐAČIMA – SAKUPLJANJE AMBALAŽE OD SREDSTAVA ZA ZAŠTITU BILJA

Dana 25.10.2017.g. od 9:00 do 10:30 sati u naselju OPRISAVCI, Oprisavci 265 (AGRO-DOM RAŠIĆ) održati će se sakupljanje ambalaže od sredstava za zaštitu bilja.

  • PONIJETI OSOBNU ISKAZNICU I OIB.

 

Savjetodavna služba

Opširnije →
0

Anketa i potvrda interesa krajnjih korisnika za utvrđivanje obuhvata zahvata sustava javnog navodnjavanja Biđ – Bosut

Temeljem Plana navodnjavanja Brodsko – posavske županije, Upravni odjel za poljoprivredu pokrenuo je inicijativu za izradu budućeg sustava navodnjavanja Biđ-Bosut.

Molimo zainteresirane poljoprivrednike da popunjenu anketu dostave Upravnom odjelu za poljoprivredu Brodsko – posavske županije do petka 20. listopada 2017. godine.

Koordinator za popunjavanje anketa zainteresiranih korisnika je Velimir Dumenčić, upravitelj PZ Voćar na mob. 092/292 08 62.

Za sve ostale upite i informacije zainteresirani se mogu obratiti na mobitel 099/218 24 01 ili na telefon 216-232.

 

Upravni odjel za poljoprivredu BPŽ

 

 

Opširnije →
0

Registracija traktora i poljoprivrednih prikolica

Obavještavaju se mještani Općine Velika Kopanica da će STP “EUROBROD” d.o.o. i “EUROHERC OSIGURANJE” d.d. obavljati registraciju traktora i poljoprivrednih prikolica dana 08.11.2017.g. (srijeda) u prostorijama Općine Velika Kopanica (vjenčana sala), Vladimira Nazora 1, Velika Kopanica.

 

Voditelj STP-a:

Mijo Jarić

Opširnije →
0

Javna rasvjeta – privremena obustava u ulici Ivana Filipovića u Velikoj Kopanici

Obavještavamo sve žitelje u ulici Ivana Filipovića u Velikoj Kopanici da slijedećih nekoliko dana neće raditi javna rasvjeta iz razloga što se dosadašnja mreža prebacuje na stupove koji su postavljeni uz županijsku cestu ŽC4218.

Molimo sve žitelje za strpljenje i razumijevanje, a Općina će učiniti sve kako bi u što kraćem roku došlo do ponovnog uključenja javne rasvjete.

 

OPĆINSKI NAČELNIK:

Ivan Meteš, dipl.ing.preh.tehn.

Opširnije →
0

Obavijest o provođenju jesenske sustavne deratizacije na području Općine Velika Kopanica

Obavještavamo sve mještane Općine Velika Kopanica da će se jesenska sustavna deratizacija provesti 4. i 5. listopada 2017.godine. Deratizaciju će provoditi djelatnici tvrtke Veterinarska stanica d.o.o. iz Županje i to po slijedećem rasporedu:

4.10.2017.g. (srijeda) – naselje Velika Kopanica (od 7,30 do 14,00 sati)

5.10.2017.g. (četvrtak) – naselja: Beravci, Divoševci, Kupina i Mala Kopanica (od 7,30 do 14,00 sati).

NAPOMENA: Ukoliko vremenski uvjeti budu nepovoljni, deratizacija se odgađa za slijedeći povoljan dan.

 

U slučaju pronalaska uginulih štakora, obavijestiti DDD-službu Veterinarske stanice Županja, kojim će ih neškodljivo ukloniti, ...

Opširnije →
0

Javni natječaj za financiranje javnih potreba Općine Velika Kopanica za 2017. godinu

Jedinstveni upravni odjel Općine Velika Kopanica raspisao je natječaje za financiranje javnih potreba Općine Velika Kopanica za 2017. godinu.

Prijave na natječaj zaprimaju se putem pošte (preporučeno) ili osobnom dostavom u prostorije Općine Velika Kopanica zaključno do 30. listopada 2017. godine u uredovno radno vrijeme Općine Velika Kopanica i to svaki radni dan od 7,00 do 15,00 sati (pauza od 10,00 – 10,30 sati).

Sve dodatne informacije vezane uz natječaj možete dobiti ili na broj telefona 035/477-465 ili na e-mail: opcina.velika.kopanica@gmail.com ...

Opširnije →
0

Održavanje detaljnih melioracijskih kanala

Obavještavamo mještane Općine Velika Kopanica da će se na temelju Ugovora o radovima održavanja i osposobljavanja detaljnih melioracijskih građevina za odvodnju i navodnjavanje na području Brodsko-posavske županije, branjeno područje br.2: područje malog sliva Brodska Posavina za 2017.godinu i terminskog plana izvođenja radova našega ugovorenog izvođača radova, o početku radova na košnji detaljnih melioracijskih građevina za odvodnju (kanali III i IV reda).

Temeljem čl. 124 Zakona o vodama, u kojemu je definiran pojas za održavanje građevina za detaljnu melioracijsku odvodnju ( u ...

Opširnije →
0
Page 1 of 12 12345...»