Obavijest – komunalna naknada

Ovih dana su na adrese vlasnika ili korisnika stambenog prostora, garažnog prostora, neizgrađenog građevinskog zemljišta i poslovnog prostora na području Općine Velika Kopanica počela putem poštanske službe pristizati rješenja i uplatnice za komunalnu naknadu. Zbog učestalih poziva mještana ovih dana u svezi podataka o vlasniku ili obvezniku plaćanja navedenim u rješenju, obavještavamo ih da su podaci koji su se koristili, isključivo podaci Općinskog suda u Slavonskom Brodu, Zemljišnoknjižnog odjela Slavonski Brod, te da se iz tih razloga podaci navedeni ...

Opširnije →
0

Povodom Dana državnosti odana počast poginulim braniteljima

U sklopu proslave Dana državnosti, novoizabrani načelnik Općine Velika Kopanica Ivan Meteš i njegov zamjenik Blaž Šokčević, zajedno s novoizabranim vijećnicima, položili su vijence i zapalili svijeće u znak sjećanja na sve poginule branitelje u Domovinskom ratu kod spomenika poginulim braniteljima u Velikoj Kopanici ispred zgrade Općine.

 

Općina Velika Kopanica

 

Opširnije →

0

MUP RH – PU Brodsko-posavska – PP Vrpolje – Obavijest sudionicima u prometu

Poštovani mještani Općine Velika Kopanica,

u posljednje vrijeme suočeni smo s nizom teških prometnih nesreća u kojima je smrtno stradalo više osoba. Policijski službenici u cilju zaustavljanja i smanjenja negativnog trenda te poboljšanja sigurnosti svih sudionika u prometu, ovih dana poduzimaju niz preventivno-represivnih mjera i aktivnosti usmjerenih prema onim prekršajima sudionika u prometu koji su uzrokom najtežih prometnih nesreća, a to su prije svega alkohol i brzina.

Pred nama je jesensko razdoblje sa kraćim trajanjem dana i čestim meteorološkim promjenama ...

Opširnije →
0

DVD Velika Kopanica na obilježavanju 150 godina društva Freiwillige Feuerwehr Salzburg

Mještani općine Velika Kopanica ove 2015.godine imali su čast ugostiti prijatelje, ugledne goste iz Austrije. Pozivu na proslavu odazvao se ne samo naš počasni mještanin prof.mag.Veselko Prlić, nego je iz Salzburga stigao i gospodin dr.Winfrid Herbst, direktor komunalnog poduzeća grada Salzburga.

Naime, neslužbeno prijateljstvo između općine Velika Kopanica i grada Salzburga započelo je još unazad dvije godine kada se novoizabranoj načelnici Ružici Vukovac, obratio naš mještanin s prebivalištem u Salzburgu gospodin Veselko Prlić ponudivši joj pomoć na svim razinama na kojima ...

Opširnije →
0

Predstavničko tijelo

Članovi Općinskog vijeća Općine Velika Kopanica

Vijećnici HDZ-a:

 1. Tomislav Jagić, mag.ing.sliv. – predsjednik Općinskog vijeća,
 2. Marija Kucjenić – zamjenica predsjednika Općinskog vijeća,
 3. Krunoslav Zdunić,
 4. Miroslav Matić,
 5. Goran Švaganović,
 6. Ivan Antolović, ing.prom.

Vijećnici Kandidacijske liste Grupe birača:

 1. Josip Glavačević, bacc.ing.techn.aliment.,
 2. Zdenka Knežević, dr.med.,
 3. Mato Mikleušević,
 4. Anamarija Budimir,
 5. Željko Matić,
 6. Šimo Kladarić, mag.ing.el.

Vijećnik HSS-a:

 1. Ivan Stojšić, univ.bacc.ing.el.
Opširnije →
0