Registracija traktora i poljoprivrednih prikolica – Slavonijatrans tehnički pregledi d.o.o. i Croatia osiguranje d.d.

Obavještavaju se mještani Općine Velika Kopanica da će “SLAVONIJATRANS TEHNIČKI PREGLEDI” d.o.o. i “CROATIA OSIGURANJE” d.d. obavljati registraciju traktora i poljoprivrednih prikolica dana 10.01.2020.g. (petak) u prostorijama Općine Velika Kopanica (vjenčana sala), Vladimira Nazora 1, Velika Kopanica.

 

Voditelj STP-a: Franjo Stanić

Opširnije →
0

Obavijest tvrtke “Runolist” d.o.o. o rasporedu odvoza komunalnog otpada

Tvrtka “Runolist” d.o.o. obavještava mještane Općine velika Kopanica da u srijedu 01.01.2020. godine, odnosno na Novu godinu, neće biti prikupljanja komunalnog otpada. Sljedeće prikupljanje u naseljima Velika Kopanica, Beravci (uključujući i Ulicu Crno Selo) i Kupina obavit će se u četvrtak 02.01.2020. godine, te dalje svakog idućeg tjedna po redovnom rasporedu.

 

“Runolist” d.o.o. Vrpolje

Opširnije →
0

Sveti Nikola u Općini Velika Kopanica

Općina Velika Kopanica i ove godine organizira podjelu darova za djecu povodom blagdana Svetog Nikole – zaštitnika djece.

Svečana podjela darova za djecu koja pohađaju malu školu/predškolu i učenike od 1. do 4. razreda Osnovne škole “Ivan Filipović” održat će se u petak 6.prosinca 2019. godine s početkom u 11,30 sati u prostorijama OŠ “Ivan Filipović” u Velikoj Kopanici za vrijeme prigodnog programa u sklopu obilježavanja Dana Svetog Nikole.

Učenici koji pohađaju područnu školu u Beravcima, Divoševcima i Kupini će svoje ...

Opširnije →
0