Izobrazba o sigurnom rukovanju pesticida i pravilnoj primjeni pesticida

Općina Velika Kopanica u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Libar iz Slavonskog Broda organizira izobrazbu o sigurnom rukovanju pesticida i pravilnoj primjeni pesticida.

Svi zainteresirani za izobrazbu (osnovnu i dopunsku) se mogu prijaviti u prostorijama Općine Velika Kopanica, Vladimira Nazora 1 (1 kat), najkasnije do 17.02.2020. godine, svaki radni dan od 7,00 do 15,00 sati (pauza od 10,00 do 10,30 sati).

Detaljnije o izobrazbi možete vidjeti u dopisu ispod:

OPĆINA VELIKA KOPANICA

Opširnije →

0

Registracija traktora i poljoprivrednih prikolica – Slavonijatrans tehnički pregledi d.o.o. i Croatia osiguranje d.d.

Obavještavaju se mještani Općine Velika Kopanica da će “SLAVONIJATRANS TEHNIČKI PREGLEDI” d.o.o. i “CROATIA OSIGURANJE” d.d. obavljati registraciju traktora i poljoprivrednih prikolica dana 06.02.2020.g. (četvrtak) u prostorijama Općine Velika Kopanica (vjenčana sala), Vladimira Nazora 1, Velika Kopanica.

 

Voditelj STP-a: Franjo Stanić

Opširnije →
0

Zahtjev za oslobađanje plaćanja komunalne naknade – korisnici zajamčene minimalne naknade, odnosno oni koji ostvaruju pravo na socijalnu skrb

Temeljem članka 20. Odluke o komunalnoj naknadi na području Općine Velika Kopanica („Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije“ broj 24/18.) u pojedinačnim slučajevima i na zahtjev obveznika može se odobriti oslobađanje plaćanja komunalne naknade (potpuno ili djelomično) u tekućoj godini za stambeni prostor koji koriste za stanovanje obveznici koji primaju minimalnu zajamčenu naknadu po odredbama Zakona o socijalnoj skrbi, odnosno oni obveznici koji ostvaruju pravo na socijalnu skrb.

Ovim putem pozivamo mještane koji su korisnici Centra za socijalnu skrb da podnesu zahtjev za oslobođenje ...

Opširnije →
0

Upozorenje – e-mail s zlonamjernim virusom

Upozoravaju se mještani Općine Velika Kopanica na pojavu e-maila putem servisa Moj e-Račun sa naslovom „Popis neplaćenih računa za prosinac 2019. godine“ u privitku kojega se nalazi dokument u ZIP formatu u kojem se nalazi zlonamjerni program-virus, te se preporuča da se navedena poruka odmah obriše kako se ne bi zarazilo računalo.

Više o svemu možete pročitati ovdje.

 

TOMISLAV SUDIĆ – kontakt policajac

PU Brodsko-posavska, Postaja granične policije Vrpolje

Opširnije →
0

Obavijest udrugama (neprofitnim organizacijama) o dostavi financijskih izvještaja za 2019. godinu

Udruge (neprofitne organizacije) čiji su programi/projekti tijekom 2019. godine sufinancirani iz Proračuna Općine Velika Kopanica, dužne su dostaviti izvješća o realizaciji projekta/programa i utrošenim financijskim sredstvima.

Mole se udruge (neprofitne organizacije) da do 31. siječnja 2020. godine u Općinu Velika Kopanica na adresu Vladimira Nazora 1, 35221 Velika Kopanica, dostave popunjene obrasce opisnog i financijskog izvještaja radi izvještavanja o provedbi svojih programa/projekta i utrošenim sredstvima u 2019. godini sukladno sklopljenim ugovorima.

Izvještaji se dostavljaju u papirnatom ...

Opširnije →
0