JAVNI POZIV za iskaz interesa voćara i povrtlara sa područja Brodsko-posavske županije u svrhu osnivanja proizvođačke organizacije

Obavještavaju se voćari i povrtlari s područja Općine Velika Kopanica da je u tijeku Javni poziv koji pokreću CTR-Razvojna agencija BPŽ d.o.o., u suradnji s Brodsko-posavskom županijom – UO za poljoprivredu, Savjetodavnom službom – Podružnica Brodsko-posavske županije i LAG-om „Slavonska Ravnica“, LAG-om „Zapadna Slavonija“, LAG-om „Posavina“ na temelju ranije održanih informativnih sastanaka.

Predmet javnog poziva je prikupljanje informacija o broju proizvođača, potencijalnim količinama proizvoda i raspoloživim površinama u (ha).
Javni poziv je otvoren od 27. studenog 2017. i traje do 15. ...

Opširnije →
0

Obavijest o obvezi čišćenja snijega i leda

Sukladno članku 91. Odluke o komunalnom redu na području Općine Velika Kopanica (“Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije” br.13/13 i 3/15), obavještavamo pravne i fizičke osobe, vlasnike i posjednike građevina i građevinskog zemljišta uz javne prometne površine da su dužni organizirati ili osobno obaviti uklanjanje snijega i leda s nogostupa razvrstanih i nerazvrstanih cesta u cijeloj dužini nekretnine na kojoj se nalazi građevina koju koriste. Ukoliko gore navedenu obvezu ne učine, Jedinstveni upravni odjel Općine Velika Kopanica naručiti će čišćenje snijega i ...

Opširnije →
0

Registracija traktora i poljoprivrednih prikolica

Obavještavaju se mještani Općine Velika Kopanica da će “SLAVONIJATRANS TEHNIČKI PREGLEDI” d.o.o. i “CROATIA OSIGURANJE” d.d. obavljati registraciju traktora i poljoprivrednih prikolica dana 07.12.2017.g. (četvrtak) u prostorijama Općine Velika Kopanica (vjenčana sala), Vladimira Nazora 1, Velika Kopanica.

 

Voditelj STP-a: Franjo Stanić

Opširnije →
0

J A V N I N A T J E Č AJ za prijem osobe na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u Jedinstveni upravni odjel Općine Velika Kopanica na radno mjesto komunalnog redara/ice.

KOMUNALNI REDAR/KOMUNALNA REDARICA


Radno mjesto

Mjesto rada: VELIKA KOPANICA, BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 7.11.2017.
Natječaj vrijedi do: 15.11.2017.
Uvjeti na radnom mjestu: Rad na jednom mjestu


Posloprimac

Razina obrazovanja: Srednja škola 4 godine
Ostale informacije: Na temelju članaka 19. stavka 1. i članka 93. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) ...

Opširnije →
0

Registracija traktora i poljoprivrednih prikolica

Obavještavaju se mještani Općine Velika Kopanica da će “SLAVONIJATRANS TEHNIČKI PREGLEDI” d.o.o. i “CROATIA OSIGURANJE” d.d. obavljati registraciju traktora i poljoprivrednih prikolica dana 07.11.2017.g. (utorak) u prostorijama Općine Velika Kopanica (vjenčana sala), Vladimira Nazora 1, Velika Kopanica.

 

Voditelj STP-a: Franjo Stanić

Opširnije →
0