Registracija traktora i poljoprivrednih prikolica – Slavonijatrans tehnički pregledi d.o.o. i Croatia osiguranje d.d.

Obavještavaju se mještani Općine Velika Kopanica da će “SLAVONIJATRANS TEHNIČKI PREGLEDI” d.o.o. i “CROATIA OSIGURANJE” d.d. obavljati registraciju traktora i poljoprivrednih prikolica dana 06.11.2019.g. (srijeda) u prostorijama Općine Velika Kopanica (vjenčana sala), Vladimira Nazora 1, Velika Kopanica.

 

Voditelj STP-a: Franjo Stanić

Opširnije →
0

Poziv na dostavu ponuda u postupku jednostavne nabave – Adaptacija i uređenje zgrade Vatrogasnog doma (P+1) u Beravcima, 1. faza

Pozivamo sve zainteresirane gospodarske subjekte da nam dostave svoje ponude sukladno Pozivu na dostavu ponuda u postupku jednostavne nabave – Adaptacija i uređenje zgrade Vatrogasnog doma (P+1) u Beravcima, 1. faza.

U privitku ovog poziva (ovdje dolje) možete preuzeti slijedeću dokumentaciju vezanu uz gornji Poziv:
– poziv na dostavu ponude (nalazi se u dokumentu “Poziv_na_dostavu_ponuda_vatrogasni_dom_Beravci”),
– ponudbeni list (nalazi se u dokumentu “Poziv_na_dostavu_ponuda_vatrogasni_dom_Beravci”),
– izjava o nekažnjavanju (nalazi se u dokumentu “Poziv_na_dostavu_ponuda_vatrogasni_dom_Beravci”),
– troškovnik (nalazi se u dokumentu “Troškovnik_vatrogasni_dom_Beravci”).

 

OPĆINA VELIKA KOPANICA

Stručno povjerenstvo za provedbu postupka javne ...

Opširnije →
0

Oglas za prijam u radni odnos na određeno vrijeme za obavljanje poslova na projektu „DONA – DOprinosim i NApredujem“, UP.02.1.1.05.0282 na radno mjesto radnica za pomoć i potporu starijim osobama i/ili osoba u nepovoljnom položaju

Općina Velika Kopanica raspisala je Oglas za prijam u radni odnos na određeno vrijeme za obavljanje poslova na projektu „DONA – DOprinosim i NApredujem“, UP.02.1.1.05.0282 na radno mjesto radnica za pomoć i potporu starijim osobama i/ili osoba u nepovoljnom položaju.
Projekt „DONA – DOprinosim i NApredujem“ je financiran u 100% iznosu iz poziva “Zaželi – program zapošljavanja žena” odnosno iz Europskog socijalnog fonda.
Također, oglas je objavljen i na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i isti možete vidjeti i ovdje.

Opširnije →

0

Solidarnost na djelu 2019.godine – “NE DVOJI ZA DRUGOG IZDVOJI”

Obavještavamo sve mještane Općine Velika Kopanica da će dana 10. listopada 2019.godine (četvrtak) Gradsko društvo Crvenog križa Slavonski Brod provoditi 47. humanitarnu akciju pod nazivom “NE DVOJI ZA DRUGOG IZDVOJI”.

Akciju će provoditi predsjednici ODCK i volonteri GDCK Slavonski Brod jasno označenim oznakama (prslucima, majicama, bedževima ili potvrdama) Crvenog križa, gdje će ići “od vrata do vrata” i ponuditi bonove u apoenima od 5 kuna za pomoć bolesnim, siromašnim, nemoćnim i napuštenim osobama.

Ovim putem pozivamo sve mještane da se uključe u ovu akciju ...

Opširnije →
0