DVD Velika Kopanica i DVD Beravci uspješno prijavili projekte

DVD Velika Kopanica i DVD Beravci uspješno su prijavili projekte izgradnje, rekonstrukcije i sanacije vatrogasnog doma u naselju Velika Kopanica i Beravci. Projekte su DVD Velika Kopanica i DVD Beravci prijavili na Natječaj za provedbu podmjere 7.4. “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu” – provedba tipa operacije 7.4.1. “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu” iz Programa ruralnog razvoja 2014.-2020.

Ukupna vrijednost prijavljenih projekata su preko 7.000.000,00 kn. DVD Velika Kopanica preko 5.000.000,00 kuna, a DVD Beravci preko 1.700.000,00 kn.

DVD-u Velika Kopanica i DVD-u Beravci čestitamo na uspješnoj prijavi projekata, te im želimo da se isti odobre i realiziraju na zadovoljstvo svih mještana Općine Velika Kopanica

 

Općina Velika Kopanica