“Ključ za život” – besplatna znanstvena radionica za djecu

Bioteka je ponovno u pokretu! Popularni projekt „Ključ za život” prenosimo u slavonske ravni i stižemo u Veliku Kopanicu! Imate li kod kuće malog avanturista, prirodnjaka ili klinca kojeg jedva možete odvojiti od enciklopedije o životinjama i ne znate što biste s njim, pružite mu priliku da otkrije blaga prirode s nama!

U listopadu velikokopanički osnovnoškolci između 7 i 13 godina imaju priliku otkriti koja se sve to živa čudesa kriju u njihovom lokalnom području! Ovaj zanimljiv istraživačko-terenski program radionica, između ostalog, obuhvaća izradu jednostavnih lovki za kukce, nakon kojih ćemo uz pomoć povećala odrediti koje smo to vrste uhvatili, a bit će prilike i za upoznavanje kralješnjaka velikokopaničkog kraja. Nakon botaničke radionice djeca će na interaktivan i zabavan način upoznati zavičajne biljne vrste i njihovu važnost.

Jednodnevna radionica “Ključ za život” održat će se u dva termina, 15. i 16. listopada 2016 u Velikoj Kopanici. Radionice su besplatne, a vode ih stručni edukatori iz udruge Bioteka. Broj sudionika jedne radionice ograničen je na 25 kako bismo omogućili rad u malim timovima i individualno ophođenje s djecom. Radionice se održavaju u trajanju 3 sata.

Radionica je izrađena uz financijsku podršku općine Velika Kopanica.

Prijaviti se možete do petka 14. listopada 2016. u 16 h na e-mail adresu matea.jarak@bioteka.hr

Općina Velika Kopanica

 

Letak-Ključ-za-život-u-Velikoj-Kopanici