OBAVIJEST O PRIPREMI PRORAČUNA OPĆINE VELIKA KOPANICA ZA 2017.g.

Obavještavamo sve mještane Općine Velika Kopanica da je u tijeku priprema Proračuna Općine Velika Kopanica za 2017. godinu zajedno sa projekcijama za 2018. i 2019. godinu.

Radi sagledavanja komunalne problematike na području Općine, pozivamo sve mještane da u razdoblju do 15. rujna 2016. godine dostave Općini Velika Kopanica zahtjeve vezane za komunalnu problematiku na temelju kojih će Općinska načelnica i predstavnici općinske uprave izaći na teren i utvrditi prioritete koji će se sagledati u pripremi Proračuna Općine Velika Kopanica za 2017. godinu.

U zahtjevu je potrebno, između ostalog, što konkretnije opisati problem i lokaciju na kojoj je problem uočen te kontakt podnositelja zahtjeva (mobitel, e-mail).

Ostali prijedlozi za financiranje iz proračuna za naredno razdoblje, vezani uz djelokrug rada Općine Velika Kopanica, osim financiranja udruga, također se dostavljaju zaključno s 15. rujnom 2016. godine.

Zahtjevi se mogu dostaviti osobno u prostorije Općine Velika Kopanica u uredovno radno vrijeme (od 7,00 sati do 15,00 sati), poštom na adresu Općina Velika Kopanica, Vladimira Nazora 1, 35221 Velika Kopanica ili elektroničkom poštom (opcina.velika.kopanica@gmail.com).

Obrazac za preuzimanje

obrazac_komunalna_problematika-1