OBAVIJEST – VODOVODNI PRIKLJUČCI U DIJELU NASELJA VELIKA KOPANICA, TE U NASELJIMA DIVOŠEVCI I MALA KOPANICA

Obavještavaju se stanovnici dijela naselja Velika Kopanica (dio ulice Ivana Filipovića i Gorjanci), naselja Divoševci i Mala Kopanica, da se u sklopu projekta „Vodoopskrba u općinama Velika Kopanica i Donji Andrijevci“ mogu besplatno priključiti na buduću vodovodnu mrežu.

Priključiti se mogu vlasnici čiji su stambeni objekti legalno izgrađeni. Za priključenje je potrebno podnijeti zahtjev koji se može preuzeti u Vodovodu u Slavonskom Brodu ili u prostorijama Općine Velika Kopanica, Vladimira Nazora 1, Velika Kopanica (svaki radni dan od 7,00 do 15,00 sati).
Uz zahtjev je potrebno priložiti sljedeću dokumentaciju:

  1. Građevinska dozvola/ rješenje o uvjetima građenja/ dokaz o pokrenutoj legalizaciji ili potvrdu o vremenu građenja (ukoliko je kuća građena prije 1968. godine),
  2. Izvadak iz zemljišne knjige (može se predati neslužbena kopija sa internet stranica),
  3. Kopija katastarskog plana (može se predati neslužbena kopija sa internet stranica),
  4. Osobna iskaznica na uvid za fizičke osobe, izvadak iz središnjeg obrtnog registra za obrte, izvadak iz sudskog registra za trgovačka društva.

Nakon što se podnese valjan zahtjev sa svom potrebnom dokumentacijom i isti bude dostavljen Vodovodu, vlasnici objekta pozvati će se na potpisivanje ugovora.

VODOVOD SLAVONSKI BROD