Od sada u poštanskom uredu 35221 Velika Kopanica bez plaćanja naknade za račune komunalne naknade i naknade za uređenje voda

Općina Velika Kopanica i Hrvatska pošta ovih dana dogovorile su poslovnu suradnju u kojoj svi obveznici plaćanja naknade (naknade za uslugu platnog prometa) za račune komunalne naknade i naknade za uređenje voda (koji se nalaze na dostavljenoj zajedničkoj uplatnici) u poštanskom uredu 35221 Velika Kopanica mogu obaviti besplatno, odnosno trošak plaćanja navedene naknade umjesto obveznika, u potpunosti preuzima Općina.

Računi koje ispostavlja Općina Velika Kopanica, a moći će se podmiriti bez naknade (naknade za uslugu platnog prometa) u poštanskom uredu 35221 Velika Kopanica, obuhvaćaju:

  • komunalnu naknadu, i
  • naknadu za uređenje voda (vrijedi samo ako je na zajedničkoj uplatnici s komunalnom naknadom).

Pojasnimo, do sada su naknadu za pružanje usluge plaćanja računa za komunalnu naknadu i naknadu za uređenje voda plaćali obveznici, a od sada će istu obvezu plaćati Općina Velika Kopanica, što znači da kod plaćanja npr. uplatnice za komunalnu naknadu nećete platiti i dodatnu naknadu od npr. 5,00 kn/uplatnici.

OPĆINSKI NAČELNIK:

Ivan Meteš, dipl.ing.preh.tehn.