POZIV NA JAVNU TRIBINU – započinje katastarska izmjera za dio k.o. Beravci

Poštovani mještani Beravaca, obavještavamo Vas da započinje postupak katastarske izmjere za dio k.o. Beravaca. Potreba za pokretanjem nove katastarske izmjere je proizašla prvenstveno zbog nedovoljno točnih evidencija katastra i zemljišne knjige, nesklada stvarnog stanja s postojećim evidencijama te mnogobrojni neriješeni imovinsko-pravni odnosi koji nositeljima prava otežavaju upravljanje nekretninama u njihovom vlasništvu.

Postupak izmjere je besplatan za sve građane. Ukoliko ima potrebe, svoje vlasništvo možete okrupniti, otparcelirati, podijeliti nasljednicima kroz ovaj postupak. Tvrtka izvođač imati će i svoj ured u Beravcima u cilju što bolje komunikacije i suradnje sa strankama.

Stoga, povodom početka postupka katastarske izmjere, Državna geodetska uprava i tvrtka Geoprem d.o.o. iz Osijeka kao izvođač pozivaju sve građane tj. nositelje prava na katastarskim česticama na području dijela katastarske općine Beravci da sudjeluju na Javnoj tribini koja će u prostoru Vatrogasnog doma u Beravcima biti održana u srijedu 25. 1. 2023. godine s početkom u 17:00 sati. Uz predstavnike Državne geodetske uprave i Općine Velika Kopanica, na Javnoj tribini će sudjelovati i predstavnici izvođača radova.

Na javnoj tribini će korisnici biti pobliže upoznati o samoj katastarskoj izmjeri, mogućnostima, pravima i obvezama nositelja prava na katastarskim česticama, tijeku radova na katastarskoj izmjeri kao i svim drugim eventualnim pitanjima i nejasnoćama.

GEOPREM d.o.o

Trg Lava Mirskog 1

31000 Osijek

OBUHVAT

PRIKAZ OBUHVATA IZMJERE