Poziv nezaposlenim osobama na uključivanje u projekt „Zajedno danas za sutrašnje zapošljavanje”

Brodsko-posavska županija provodi projekt „Zajedno danas za sutrašnje zapošljavanje“ financiran iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program“Razvoj ljudskih potencijala“, programa dodjele bespovratnih sredstava „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza II”.

Projekt „Zajedno danas za sutrašnje zapošljavanje“ ima za cilj poboljšati konkurentnost nezaposlenih osoba na tržištu rada i na taj način doprinijeti povećanju zapošljavanja u Brodsko-posavskoj županiji kroz provedbu aktivnosti „JOB CLUB-ova“.

Job Club-ovi održani su u sljedećim gradovima i općinama: u Slavonskom Brodu (2), Novoj Gradiški, Okučanima i Novoj Kapeli. Aktivnosti Job Club-a odvijaju se tijekom tri tjedna.

Šesti po redu Job Club bit će održan u Velikoj Kopanici. Okvirni termin održavanja je druga polovica ožujka 2016. godine.

Na sljedećim linkovima možete pronaći poziv, te prijavnicu za šesti po redu Job Club koji će biti održan u Velikoj Kopanici:

–         http://www.jobclub.bpz.hr/novosti/prijave_za_job_club_velika_kopanica.aspx

–         http://www.bpz.hr/

–         http://www.hzz.hr/default.aspx?ID=10093

–         https://www.facebook.com/Zajedno-danas-za-sutra%C5%A1nje-zapo%C5%A1ljavanje-1659182560971774/

Ukoliko ste :

– dugotrajno nezaposlena osobe (preko godinu dana na HZZ-u) ili

– nezaposlena mlada osoba (15 do 29 godina) s manje od jedne godine radnog iskustva,

– rado usvajate moderna znanja i vještine te ste spremni odvojiti potrebno vrijeme, prijavite se na mail adresu [email protected] najkasnije do 7. ožujka 2016. godine i postanite jedan od sudionika Job Club aktivnosti namijenjenih traženju posla.