SVETI NIKOLA U MOJOJ OPĆINI

Općina Velika Kopanica u suradnji s Hrvatskim crvenim križom Slavonski Brod organizira podjelu darova za djecu povodom blagdana Svetog Nikole.

Svečana podjela darova za djecu koja pohađaju predškolu i učenike od 1. do 4. razreda održati će se u ponedjeljak 5.prosinca 2016.godine s početkom u 11,30 sati u prostorijama OŠ “Ivan Filipović” u Velikoj Kopanici za vrijeme prigodnog programa u sklopu obilježavanja dana Svetog Nikole – zaštitnika djece.

Djeca koja pohađaju igraonicu će svoje darove dobiti u prostorijama igraonice u utorak 6.prosinca 2016.godine s početkom u 15,00 sati.

Učenici koji pohađaju područnu školu u Beravcima, Divoševcima i Kupini će svoje darove primiti u prostorijama svojih škola.

Sva ostala djeca će moći primiti prigodne darove čekajući Svetog Nikolu koji će obići sva naselja na području Općine Velika Kopanica prema rasporedu koji je objavljen na plakatu dolje.

Ukoliko dođe do promjene rasporeda (u slučaju lošeg vremena) ili satnice vezane uz podjelu darova po naseljima, biti će postavljena obavijest na mrežnoj stranici Općine Velika Kopanica www.velikakopanica.hr ili na službenom facebook profilu Općine www.facebook.com/OpcinaVelikaKopanica o novom rasporedu podjele prigodnih darova.

 

Općina Velika Kopanica

 

SVETI-NIKOLA-U-MOJOJ-OPĆINI-1