OBAVIJEST – ŽUPAN BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE DONIO ODLUKU O PROGLAŠENJU PRIRODNE NEPOGODE IZAZVANE OLUJNIM NEVREMENOM, JAKIM VJETROM I TUČOM NA GRAĐEVINSKIM OBJEKTIMA TE POLJOPRIVREDNIM USJEVIMA NA PODRUČJU OPĆINE VELIKA KOPANICA

Dana 25. kolovoza 2021. godine Župan Brodsko-posavske županije proglasio je prirodnu nepogodu na području Općine Velika Kopanica zbog olujnog nevremena praćenog jakim vjetrom i tučom koje se je dogodilo dana 5. kolovoza 2021. godine te su nanesene velike materijalne štete na građevinskim objektima i poljoprivrednim usjevima.

Pozivamo sve kojima je navedena prirodna nepogoda prouzročila štetu na objektima i/ili poljoprivrednim kulturama da u roku od 8 dana od dana objave ove obavijesti, u prostorije Općine Velika Kopanica donesu popunjen propisani Obrazac za prijavu štete PN koji se može preuzeti u nastavku ovog teksta. Osobe koje nisu u mogućnosti ispisati ili ispuniti PN obrazac za prijavu štete, to mogu zatražiti u prostorijama Općine Velika Kopanica, Vladimira Nazora 1, svaki radni dan od 9,00 do 14,00 sati (pauza od 10,00 do 10,30 sati).

Pri dolasku u prostorije Općine, molimo sve da se pridržavaju trenutačno važećih propisanih epidemioloških mjera od strane HZJZ-a a vezanih uz epidemiju bolesti COVID-19 (obavezna zaštitna maska i dezinfekcija ruku, te držanje sigurnosnog razmaka od najmanje 2 m).

Rok za prijavu šteta je do četvrtka, 2. rujna 2021. g.!

OPĆINA VELIKA KOPANICA